wat zit er in de frigo?

Published by on Wednesday 27.04.2011 at 21:22 in familiezaken | finn | keukenprobeersels

20110412_finn_op_de_speeltoren_018Deze namiddag ging ik even de gestreken was boven leggen. Finn was mooi aan het spelen en als hij mij nodig heeft roept hij wel, zo weet ik uit ervaring. De andere kinderen speelden buiten en hielden dus ook een oogje in het zeil. Of niet, zo bleek.

Terug beneden, kwam Finn mij in de keuken tegemoet, met in de ene hand een kleine courgette en in de andere het botervlootje, zonder dekseltje. Hij had die vakkundig uit de frigo gehaald [was die wel vergeten dichtdoen, maar goed, alle begin is moeilijk] en was nu boter aan het eten met behulp van die courgette. Sabbelend op het steeltje, vroeg hij “da?”, alsof hij wou weten of zijn eerste culinair feit een geslaagde combinatie opleverde. Ik vrees dat we nog een lange weg te gaan hebben.

No comments yet.

Leave a comment