toch geen show

Published by on Tuesday 19.04.2011 at 21:17 in familiezaken | overpeinzingen

20110412_finn_op_de_speeltoren_011Nee, het was menens, met dat zomerweer. April toont zijn grillige kant niet, of het zou moeten zijn door geheel tegen de verwachtingen in te blijven zomeren. Enkele frissere dagen en een welgekomen regenbui waren alleen maar een adempauze, een aanloopje om dan voluit de zonnekaart te trekken. Je kan [bij manier van spreken, welteverstaan] in je bikini in de zon liggen en de paashaas moet nog komen. De wereld op zijn kop! Hopelijk vinden ze zondag alle eitjes, want anders rapen ze nadien gesmolten chocolade.

Maar de enige die misschien reden heeft om te klagen is de tuin. Wij zijn maar al te blij met dit mooie weer. En dus werden vandaag ook de zomertopjes en niemendalletjes van de zolder gehaald en zal dit met stip het eerste jaar zijn dat alle zomerkleren zo vroeg in de kast liggen en de zonnecrème zo snel van doen was. Met dank [ahum] aan die opwarmende aarde, zeker? Is er ergens nog iemand die er niet in gelooft?

1 Comment to toch geen show

  1. katrijn lamps says:

    April 24th, 2011 at 8:33 am

    Die foto van Finn kruipend op het hek … dat belooft!

Leave a comment