curieuzeneuzemosterdpot

Published by on Friday 23.04.2010 at 22:28 in finn | overpeinzingen

20100214_krokusvakantie_004Tien en een halve maand is hij nu, onze Finn. Het kruipen is op kruissnelheid geraakt [in ongeveer 5 seconden staat hij bij de vaatwasmachine als ik die opendoe, want dat rekje in- en uitschuiven is een favoriet spel], het rechtstaan a piece of cake [soms al even zonder vasthouden, jawel] en het stappen langs de kast iets wat frequent geoefend wordt. Vorige week ging dat stappen met steun nog aarzelend, deze week al met veel meer zelfvertrouwen. Hij staat dus sneller bij de kasten waar hij niet in moet neuzen. Als ik neen zeg, lacht hij, alsof hij weet dat er iets leuks in zit. Zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik heb mij de laatste weken al vaak de bedenking gemaakt waarom er speciaal babyspeelgoed gemaakt wordt. Nergens voor nodig, zo vindt Finn, niets leukers dan wc-rollen, elektrische tandenborstels, stofzuigers  en de voedingskabel van de laptop. Heeft er iemand een paar ogen op reserve?

No comments yet.

Leave a comment