chance

Published by on Tuesday 17.11.2009 at 23:26 in finn | overpeinzingen

20091108_vakantie_thuis_011We wilden allebei een vierde, laat dat duidelijk zijn, maar vlak voor ik zwanger werd van Finn dacht ik soms, zo heel af en toe, dat het misschien toch niet zo’n goed idee was. Maar toen was ik zwanger, en was er geen plaats meer voor twijfel. En wanneer ik enkele weken later misselijk werd, en die misselijkheid heviger bleek dan bij de vorige zwangerschappen, dacht ik al gauw: laat het alsjeblieft allemaal goed gaan, dat dit niet voor niets is geweest. En tegen de huisarts zei ik al lachend dat het een heel braaf kindje zou moeten zijn om mij dat te doen vergeten. En zie wat een zalig ventje we kregen. Al een chance dat we ervoor gegaan zijn, denk ik nu vaak. Hij is er eentje uit de duizend!

1 Comment to chance

  1. elsie says:

    November 20th, 2009 at 5:48 pm

    Het is idd een ongelooflijk schattig, pachtig, guitig en schoon boeleke! prima gedaan

Leave a comment